Om os

Fliseuniverset har fliseudstillinger i Odense, Århus og København.

Vi ønsker at være meget serviceorienterede i forholdet til vore kunder, hvilket vi håber du kan mærke på den venlige og opmærksomme atmosfære vi tilstræber, der altid er i udstillingen. Du er naturligvis velkommen til selv at gå rundt i vore fliseudstillinger -med fliser opsat i miljøer og gallerier, hvor vi viser vort store udvalg i væg- og gulvfliser for enhver smag.

Har du specielle ønsker, deltager vi gerne i den kreative proces, så du får netop den individuelle løsning du ønsker. Vi giver os god tid til at finde den helt rigtige flise til dit badeværelse, toilet eller flisegulv. Vi finder gerne – og uden beregning – fliseprøver til udlån frem fra vort store lager, så du har mulighed for at vurdere flisen hjemme.

Når du har besluttet dig for, hvilke fliser du ønsker, hjælper vi gerne med beregning af fliseforbrug og kontakt til håndværkere, så du kan slappe af. Står du selv for flisearbejdet, hjælper vi gerne med råd og vejledning. Vi har alt det tilbehør, der skal bruges til flisearbejdet, såsom vådrumssystem, fliseklæb, fuge, værktøj.

Returvarer modtages med et smil indenfor 6 uger. Fliser: Hele kasser. Borter og dekor: stykvis. Alt refunderes 100 %. Skaffevarer kan dog ikke returneres. Vi gør tydeligt opmærksom på dette inden købet.

På gensyn i Fliseuniverset.